1. A szálláshely az érkezés napján 14:00-tól legkésőbb 19:00-ig foglalható el, az elutazás napján délelőtt 10 óráig áll rendelkezésre. Eltérő igény esetén előzetes egyeztetés szükséges.
 2. A szálláshelyet csak az előre egyeztetett létszámban vehetik igénybe a vendégek. Vendéget fogadni csak a tulajdonos előzetes engedélyével lehetséges.
 3. Háziállatot tilos a Csillagkupola területére bevinni, kivéve a tulajdonos engedélyével.
 4. A Csillagkupolában lévő berendezést csak a tulajdonos, szállásadó előzetes hozzájárulásával lehet átrendezni.
 5. Az átadott kulcsok elveszése esetén a vendégek kötelesek azt haladéktalanul jelezni és annak árát, illetve a zárcserét a szállásadónak megtéríteni.
 6. A szállásadó nem vállal felelősséget a szálláshely nem rendeltetésszerű használatból adódó esetleges anyagi károkért vagy balesetekért.
 7. A vendégek által a nem rendeltetésszerű használattal okozott kárért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak, a kárt közvetlenül meg kell téríteni a szállásadónak.
 8. Amennyiben a tartózkodás alatt a Csillagkupolával kapcsolatban bármilyen probléma felmerül, kérjük, haladéktalanul értesítsd arról a szállásadót. Utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni.
 9. A szálláshelyen hagyott értékekért a szállásadó nem vállal felelősséget.
 10. A vendégekre a Csillagkupola területén az éjszakai órákra vonatkozó országos és helyi csendrendelet vonatkozik.
 11. Szállásfoglalás esetén a szállásadó megmutatja azokat a helyiségeket, amelyeket a vendégek használhatnak, illetve tájékoztatást ad az általa biztosított szolgáltatásokról.
 12. A szállásdíj tartalmazza a közüzemi díjakat és egyéb rezsi költségeket, az ágyneműt huzattal, igény szerint törölközőket, egy héten túli tartózkodás esetén heti ágynemű huzat cserét, valamint a végső takarítást.
 13. Kérjük, ügyeljetek a rendre és a tisztaságra!
 14. Tűz esetén azonnal kezdd a mentést és hívd a tűzoltókat 105-ös számon majd azt követően a szállásadót!
 15. A Csillagkupolában dohányozni tilos!  Bármilyen nemű nyílt láng (pl.: gyertya) használata tilos!
 16. Parkolni a Csillagkupola területén található ház udvarában ingyenesen lehet!

Érvényes: 2022. június 1-től visszavonásig.